Livaro Huidspecialisme raakt bijna volgeboekt en hanteert momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten bij de volgende behandelingen: acne en losse opties zoals harsen/verven (zonder behandeling eromheen).

Basis gezichtsbehandelingen

Kies voor deze behandeling als u een reguliere schoonheidsbehandeling wil. U kunt deze ten alle tijde upgraden met bijv. Dermaplaning, een fruitzuurpeeling, harsen etc.

Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt met de producten van Toskani of SPA, afgestemd op uw huidtype en wensen. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Huidverbeterende specialiteiten

Wilt u alles uit de behandeling halen? Kies dan voor een huidverbeterende specialiteit! Deze krachtige behandelingen zijn werkzaam op huidverbeterend tot paramedisch niveau en werken nog lange tijd door in de huid. Bij de huidverbeterende specialiteiten wordt er extra gefocust op zowel aanpak als preventie. Denk hierbij aan vermindering van huidveroudering, het aanvullen van tekorten, maar ook het egaliseren van de huid etc.

Combinatie behandelingen

Wegens de intensiteit van deze behandeling alleen mogelijk indien u al eens een huidverbeterende specialiteit heeft gehad.

Acne behandelingen

Livaro is erkend acnéspecialist. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om onderstaande acnebehandelingen te laten vergoeden door de zorgverzekeraar!

Lichaamsbehandelingen

Visagie