Livaro Huidspecialisme raakt bijna volgeboekt en hanteert momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten bij de volgende behandelingen: acne en losse opties zoals harsen/verven (zonder behandeling eromheen).


BioPulse Therapy: detox en huidverstrakking in één

Wat is het?

BioPulse Therapy is een intensief liftende, ontgiftende en huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling is vegan en 100% natuurlijk.

BioPulse Therapy is afkomstig uit Amerika. Daar is de behandeling zeer populair onder celebrities en staat het bekend als ‘enzyme facial’ en ‘natural face lifting’.

 

Hoe werkt het?

Allereerst wordt uw huid heerlijk gereinigd tijdens Livaro’s Deep Cleansing Ritual. U ervaart een combinatie van zachte cuppingtechnieken, warme doeken, stoom en schuim. Vervolgens worden eventuele onzuiverheden verwijdert. Daarna brengen we een concentraat van 20% vitamine C aan, dit is de bouwstof voor collageen. Wanneer dit aangebracht wordt, voelt u dat de ”fabriekjes” in uw huid aan de slag gaan. Hier overheen komt een gepersonaliseerde peptiden cocktail, om de huid te ”plumpen” en te liften. Peptiden zijn wetenschappelijk bewezen effectief ter behandeling van huidveroudering.

Hierna brengen we het BioPulse masker aan. Het masker wordt aangebracht onder het sleutelbeen, op de schouders, op de hals en het gelaat. De plaatsing van het masker is erg belangrijk, i.v.m. het activeren van bloedvaatjes en het lymfesysteem. Na het aanbrengen van het masker wordt de rugleuning van de stoel iets rechterop gezet, omdat de bloedcirculatie begint te stuwen naar de delen waarop het masker is aangebracht. Het masker zal langzaam indrogen, en u zal een pulserend effect voelen. Dit pulserende effect zorgt voor verstrakking en lifting van de gezichtsspieren: het wordt ook wel natural face lifting genoemd.

Houd er rekening mee dat het BioPulse masker 45 minuten de tijd nodig heeft om in te trekken. Tijdens die 45 minuten gaat het masker pulseren (spieren trainen) en oxygenatie (zuurstoftoevoer, zie foto hieronder) creëren, dus praten wordt lastig na een aantal minuten. Tijdens het intrekken mag u heerlijk blijven liggen, een boek meenemen of een serie kijken. Denk eraan om na de behandeling 2 liter water te drinken om de afvalstoffen weg te spoelen. Doet u dit niet, blijven de losgemaakte afvalstoffen en toxines hangen en kunt u achteraf niet lekker worden.

BioPulse Therapy is tevens de meest effectieve variant van zuurstoftherapie, doordat het zuurstof van binnenuit direct aan de huidcellen afgeeft.

 

Wat kunnen we bereiken?

 • Anti-Aging, lifting en versteviging
 • Aanmaak van collageen en elastine
 • Verwijderen van dode huidcellen en verstoppingen in de poriën
 • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen, en door de intense detox werking wordt de extracellullaire matrix van de huidcellen ook schoongespoeld!
  Dit is erg belangrijk, omdat huidcellen hun afval- en gifstoffen naar de extracellulaire matrix afvoeren. Daar blijft het opgeslagen en kan het moeilijk afgevoerd worden. Hierdoor verouderd de huid sneller en ontstaan er sneller huidproblemen. BioPulse Therapy richt zich juist op het doorspoelen en ontgiften van deze gebieden, zowel in de huid als in het spierweefsel. Het resultaat is opmerkelijk, doordat door deze diepe ontgifting en oxygenatie de huid regenereert (vernieuwd, hersteld) en verstevigt. Daarnaast is de huid door de ontgifting veel beter in staat om werkstoffen op te nemen en collageenaanmaak te activeren.

 

 

 

 

Alginaat Jelly Mask
Alginaat Jelly Mask (ogen en mond kunnen vrij gelaten worden)

NA DE BEHANDELING

De huid kan na de behandeling warm en trekkerig aanvoelen. Ook kan deze er rood uitzien, alsof je te lang in de zon gezeten hebt. Dit gevoel trekt binnen 24-48 uur weg.

 

Adviezen na de behandeling

 • Vermijd de zon gedurende de eerste 48 uur.
 • Vermijd de zonnebank gedurende 7 dagen lang.
 • Vermijd fysieke inspanning, sauna en make-up gedurende de eerste 24 uur.
 • Drink na de behandeling minimaal 2 liter water, zodat alle afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Tussen botox en een BioPulse behandeling dient minimaal 14 dagen te zitten.
Tussen harsen en een BioPulse behandeling dient minimaal 14 dagen te zitten.

 

BioPulse Therapy is niet geschikt bij:

 • Overgevoeligheid voor Bromelaïne (afkomstig van ananas)
 • Zwangerschap of lactatie
 • Open wondjes
 • Verbrande huid
 • Infecties
 • Actieve herpes (koortslip)
 • Tijdens gebruik van Hydro-cortisonen
 • Eczeem
 • Tijdens antibiotica kuur
 • Huidkanker

 


Wist je dat BioPulse Therapy afkomstig is uit Amerika?
Daar is de behandeling zeer populair onder celebrities en staat het bekend als ‘enzyme facial’ en ‘natural face lifting’.