Livaro Huidspecialisme raakt bijna volgeboekt en hanteert momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten bij de volgende behandelingen: acne en losse opties zoals harsen/verven (zonder behandeling eromheen).

Van harte welkom!

Ik ben Lisa, gediplomeerd huidspecialist en docent voor schoonheidsspecialisten.

Sinds eind februari 2019 is Livaro Huidspecialisme een feit: een praktijk waar ik met veel passie en enthousiasme cliënten uit het hele land behandel.

Livaro Huidspecialisme staat voor hoge kwaliteit, eerlijk advies en alle aandacht voor jou. Per cliënt reserveer ik ruim de tijd en zorg ik voor alle privacy. Je zal dan ook nooit een andere cliënt tegenkomen wanneer je heerlijk ontspannen de behandelruimte verlaat.

Alle behandelingen zijn opgezet in samenwerking met experts en uitvoerig getest. Dankzij de unieke rituelen en technieken die in iedere behandeling verwerkt zitten, kan ik op huidverbeterend niveau werken.

De behandelingen worden uitgevoerd met producten op natuurlijke basis, die verder gaan dan enkel het verzorgen van de huid.

Een warm welkom,
Lisa


 


Ik heb onder andere de opleidingen tot schoonheidsspecialiste, allround schoonheidsspecialiste, visagiste en International Beauty Therapist met succes afgerond. Daarnaast ben ik extra gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals acné en anti-aging.

Na mijn opleidingen en stages heb ik nog extra praktijkervaring in een huidkliniek opgedaan.