Livaro Huidspecialisme raakt bijna volgeboekt en hanteert momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten bij de volgende behandelingen: acne en losse opties zoals harsen/verven (zonder behandeling eromheen).

Van harte welkom!

 

Ik ben Lisa, gediplomeerd huidspecialist en docent in het vak.

Sinds eind februari 2019 is Livaro Huidspecialisme een feit: een praktijk waar ik met veel passie en enthousiasme cliënten uit het hele land behandel. Mijn huidpraktijk (kliniek) is zeer rustig gelegen; midden in de weilanden, vlakbij de bossen en Kasteel Heeswijk.

Livaro Huidspecialisme staat voor hoge kwaliteit, eerlijk advies en alle aandacht voor jou. Per cliënt reserveer ik ruim de tijd en zorg ik voor alle privacy in mijn exclusieve kliniek. Je hebt altijd dezelfde behandelaar (Lisa) en komt nooit in een wachtruimte met meerdere mensen terecht.

Alle behandelingen zijn opgezet in samenwerking met experts en uitvoerig getest. Dankzij de unieke rituelen en technieken die in iedere behandeling verwerkt zitten, kan ik op huidverbeterend niveau werken.

De behandelingen worden uitgevoerd met producten op natuurlijke basis, die verder gaan dan enkel het verzorgen van de huid.

Een warm welkom,
Lisa

 


Ik ben een vakbekwaam huidspecialist met 7+ jaar ervaring. Ik heb onder andere de opleidingen tot schoonheidsspecialiste, allround schoonheidsspecialiste, visagiste en International Beauty Therapist met succes afgerond. Vervolgens heb ik diverse masterclasses gevolgd en ben ik extra gaan specialiseren in huidverbeterende behandelingen en technieken op het gebied van anti-aging. Nu volg ik met regelmaat nog diverse masterclasses en bijscholingen, en om de zoveel tijd wordt mijn kennis en kunde getoetst zodat ik mijn accreditatiepunten mag behouden.

Ik heb 2 jaar extra praktijkervaring opgedaan in een gerenommeerde huidkliniek, en ben daarna voor mezelf begonnen in 2019.

 

Livaro staat voor Lisa van Roij.