Livaro Huidspecialisme raakt bijna volgeboekt en hanteert momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten bij de volgende behandelingen: acne en losse opties zoals harsen/verven (zonder behandeling eromheen).

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren teveel talg produceren, verstopt raken en uiteindelijk gaan ontsteken. Ook door toegenomen verhoorning (dode huidcellen), kan het talg niet naar buiten vloeien en hoopt het zich op.

Zelf puistjes uitknijpen kan het alleen maar verergeren, er is dan niet alleen kans op verspreiding van bacteriën, maar de talgklier kan zelfs openbarsten. Zo veroorzaakt u onnodig pigmentvlekken, rode vlekken, littekens en verstoorde huidstructuur. Dit is iets wat wij samen willen voorkomen.

Blijf er niet langer mee rond lopen en boek eenvoudig uw behandeling bij Livaro. 

Wist u dat acnébehandelingen vergoed worden?

Livaro is erkend acnéspecialist. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om acnébehandelingen te laten vergoeden door de zorgverzekeraar!
Dit geldt voor aanvullende verzekeringen, en gaat niet van uw eigen risico af. Vaak bent u hiervoor verzekerd zonder dit te weten, check hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met de zorgverzekeraar.

 


Gezicht

 

 

Medical-Grade
Fruitzuurpeeling of BioPeel Kruidenpeeling Classic
Intensiteit:
€79,99 – ca. 60-70 min

 

 

Bij zware vormen van acne met onderhuidse ontstekingen en/of bultjes
BioPeel Kruidenpeeling i.c.m. Fruitzuurpeeling Intensiteit:
€85,00 – ca. 60-70 min

Heeft u naast acne ook last van onderhuidse ontstekingen en/of bultjes? Kies er dan voor om de BioPeel Kruidenpeeling te combineren met een Fruitzuurpeeling. Dit geef een extra intensieve aanpak van acne door van binnenuit (= Bio Peel) naar buiten (= Fruitzuurpeeling) te werken.

 

 

Bij littekens en vlekjes n.a.v. acne
Dermapen 4 Intensiteit:
€125,00 – ca. 45-55 min

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de allernieuwste versie van de originele Dermapen: de Dermapen 4! De lancering van Dermapen 4 zet een nieuwe standaard en maatstaf die het hoogst haalbare biedt op het gebied van microneedling. Nu nóg nauwkeuriger, effectiever, kortere hersteltijd en minder pijnlijk.

Hoe werkt het?

De Dermapen wordt snel over de huid heen en weer bewogen. De techniek werkt met tal van minuscule naaldjes, die pulserend kleine kanaaltjes in de huid maken. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Daardoor gaat de huid zich vernieuwen en worden beschadigde en dode huidcellen vervangen door gezonde, frisse nieuwe huid.

De Dermapen 4 is de meest veiligste (en tevens meest wetenschappelijk onderbouwde) manier van Microneedling, welke tevens een speciale litteken instelling heeft. Daarnaast gebruiken we een Dp Dermaceuticals™ werkstoffen cocktail die we speciaal afstemmen op het herstel van littekens en vlekje n.a.v. acne.

Lees meer…

 

Mist u iets? Laat het dan gerust weten.

 


Veelgestelde vragen

 

  • Ik wil graag persoonlijk advies over welke behandeling het beste bij mij past, kan dat?

Ja, absoluut! Boek dan ”behandeling op advies”.
Er wordt dan kosteloos extra tijd ingepland om samen met de specialist te bekijken welke behandeling het beste bij u past. Hierbij worden uw wensen besproken, wordt er naar uw huid gekeken en advies gegeven. De gekozen behandeling kan direct gestart worden.

 

  • Weten jullie hoe hoog mijn acnevergoeding per jaar is?

Nee, hiervoor dient u de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar te checken of even met hun te bellen. Vaak bent u hiervoor verzekerd zonder dit te weten, dus zeker even de moeite waard om te checken!

Informatie voor de zorgverzekeraar: Livaro Huidspecialisme is erkend acnéspecialist en aangesloten bij ANBOS.
Let op: in sommige gevallen is een doorverwijzing van de huisarts noodzakelijk, vraag dit ook even na bij uw zorgverzekeraar.