Livaro Huidspecialisme raakt bijna volgeboekt en hanteert momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten bij de volgende behandelingen: acne en losse opties zoals harsen/verven (zonder behandeling eromheen).

Bij de Acne – Level 2 behandelingen heeft u de keuze uit de meest intensieve methoden ter behandeling van acne. Deze zijn dan ook geschikt bij de zwaardere vormen van acne, bij onderhuidse puistjes/bultjes, om de laatste restjes weg te krijgen of bij littekens/vlekjes na acne.

 

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Livaro is erkend acnéspecialist. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om acnébehandelingen te laten vergoeden door de zorgverzekeraar!
Dit geldt voor aanvullende verzekeringen, en gaat niet van uw eigen risico af. Vaak bent u hiervoor verzekerd zonder dit te weten, check hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met de zorgverzekeraar.

Scroll naar beneden voor de meest gestelde vragen.

 

 

Medical-Grade Fruitzuurpeeling
Intensiteit: ca. 60-70 min €89,99

Details

Livaro’s Deep Cleansing Ritual met diepe reiniging | Onzuiverheden verwijderen | Medical-Grade Fruitzuurpeeling | Enzymatic Mask om schilfering te voorkomen | Specifieke serums en verzorging op maat, met verkoeling van de huid d.m.v. cryobollen.

Gebaseerd op wetenschappelijke ingrediënten (o.a. Salicylzuur) die acne tot in de diepere huidlagen kunnen aanpakken. De peeling gaat als een wervelwind door de poriën heen en spoelt deze schoon, terwijl het de dode huidcellen weghaalt en een ontstekingsremmend effect heeft.
Tijdens deze behandeling wordt er tevens een uniek Enzymatic Mask aangebracht om schilfering de dagen erna zoveel mogelijk te voorkomen. Livaro Huidspecialisme is één van de eersten in Nederland met die werkt met dit unieke masker!

 

Aanbevolen bij

Meerdere ontstekingen en/of puistjes.

 

 

Bio Peel
Intensiteit: ca. 60-70 min €69,99

Details

Livaro’s Deep Cleansing Ritual met diepe reiniging | Onzuiverheden verwijderen | Bio Peel | Specifieke serums en verzorging op maat, met verkoeling van de huid d.m.v. cryobollen.

Lees meer op de Bio Peel pagina.

 

Aanbevolen bij

 • Meerdere ontstekingen en/of puistjes.
 • Verfijnen van de poriestructuur en teint.
 • Egaliseren van oppervlakkige vlekjes en littekens.
 • Ook last van onderhuidse ontstekingen en/of bultjes? Kies er dan voor om deze behandeling te combineren met een fruitzuurpeeling. Dit geef een extra intensieve aanpak van acne door van binnenuit (= Bio Peel) naar buiten (= Fruitzuurpeeling) te werken. Dit totale kosten zijn dan €75 per behandeling.

 

 

Dermapen 4 Treatment
Intensiteit: ca. 45-55 min €125

Details

Livaro’s deep cleansing ritual met Dermapen Dermaceuticals™ producten | onzuiverheden verwijderen | werkstoffencocktail op maat met Dermapen Dermaceuticals™ | Dermapen 4 | Vliesmasker van Dermapen Dermaceuticals™ | Specifieke serums en verzorging op maat, met verkoeling van de huid d.m.v. cryobollen.

Lees meer op de Dermapen pagina.

 

Aanbevolen bij

Littekens en vlekjes na acne.

 

 


Acne behandelen doen we samen

Alle Acne – Level 2 behandelingen zijn bewezen effectief en bieden langdurig resultaat. Zo werken alle behandelingen nog 2 weken lang door in de huid! Geleidelijk zal u merken dat de huid rustiger, gladder en egaler wordt. De hoeveelheid puistjes, ontstekingen en mee-eters zullen afnemen en de herkenbare acne uitbraken komen steeds minder voor.

Het aantal benodigde behandelingen is vooraf niet exact aan te geven. Er kan snel verbetering zichtbaar zijn, maar het kan soms ook even duren. Dit is afhankelijk van:
– De ernst van de acne
– Hoelang de acne er al zit
– Of er thuis al wordt gewerkt met een huidverzorgingsroutine gericht op de aanpak van acne
– De beïnvloedende factoren (stress, hormonen en voeding zoals zuivel).

Bij ernstige, actieve acne kunt u het beste elke 2-4 weken een behandeling ondergaan. Zodra de acne niet meer actief is, is het raadzaam om een onderhoudsbehandeling te laten doen. Dit is meestal om de zes weken.


Veelgestelde vragen

 

 • Ik wil graag persoonlijk advies over welke behandeling het beste bij mij past, kan dat?

Ja, absoluut! Boek dan ”behandeling op advies”.
Er wordt dan kosteloos extra tijd ingepland om samen met de specialist te bekijken welke behandeling het beste bij u past. Hierbij worden uw wensen besproken, wordt er naar uw huid gekeken en advies gegeven. De gekozen behandeling kan direct gestart worden.

 

 • Weten jullie hoe hoog mijn acnevergoeding per jaar is?

Nee, hiervoor dient u de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar te checken of even met hun te bellen. Vaak bent u hiervoor verzekerd zonder dit te weten, dus zeker even de moeite waard om te checken!

Informatie voor de zorgverzekeraar: Livaro Huidspecialisme is erkend acnéspecialist en aangesloten bij ANBOS.
Let op: in sommige gevallen is een doorverwijzing van de huisarts noodzakelijk, vraag dit ook even na bij uw zorgverzekeraar.

 

 • Hoe is mijn huid na de level 2 acnebehandelingen?

Eventuele roodheid, gevoeligheid en blaasjes verdwijnen binnen één tot twee dagen, soms zelfs al na enkele uren. Dit hangt af van de gevoeligheid van uw huid.

Soms ontstaan er korstjes na de behandeling. Het is belangrijk dat u niet aan deze korstjes gaat krabben. Ze genezen vanzelf binnen enkele dagen.

 

 • Waar moet ik rekening mee houden na de level 2 acnebehandelingen?

Laat de huid de eerste 24u met rust. Alleen meegegeven crèmes mogen gebruikt worden ter verzachting en bescherming. Na 24u mag u het gezicht voor 3 dagen lang enkel wassen met koud water en een zachte Face Wash, bijvoorbeeld de Gentle Face Wash. Warm of heet water kan de huid overprikkelen, terwijl koud water juist helpt om de huid te kalmeren. Gebruik daarnaast de geadviseerde verzorging.

Daarnaast vragen wij u rekening te houden met het volgende: 

 • Vermijd fysieke inspanning (zweet), sauna en make-up gedurende de eerste 24 uur.
 • Drink na de behandeling minimaal 2 liter water, zodat alle afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.
 • Probeer zo min mogelijk aan de huid te zitten, dit i.v.m. bacteriën die aan de handen kunnen zitten.
 • Vermijd de zon en zonnebank gedurende 7 dagen lang volledig.

Wanneer u de behandelde huid echter blootstelt aan zonlicht is er een risico op het ontstaan van pigmentvlekken en andere huidschade. Bij een donkere huid kan de behandelde huid soms donker verkleuren. In het algemeen verdwijnt deze ‘hyperpigmentatie’ vanzelf na drie tot zes maanden. In zeldzame gevallen is dit echter blijvend. Livaro Huidspecialisme is hier niet aansprakelijk voor.

Stel daarom de huid tot zes weken na de laatste behandeling zo min mogelijk bloot aan UV-straling (zowel zon als zonnebank). U kunt eventueel een zonnebrandcrème gebruiken (minimaal factor 30).

 

 • Ik heb eerder een intensieve acnebehandeling ervaren in een andere kliniek en ben de dagen echt enorm verveld. Hoe zit dat bij jullie?

Welke van bovenstaande behandelingen u ook kiest: bij alle level 2 acnebehandelingen wordt er standaard een kickstart gegeven aan de celdeling en -vernieuwing van de huid. Dode huidcellen worden verwijdert en de frisse, onderliggende huidcellen komen naar de oppervlakte. Hierdoor krijgt u een nieuwe, heldere en gladdere huid.

Dit vernieuwingsproces start vanaf dag 2 tot max. dag 6 na de behandeling. Schilfers en kleine velletjes zijn een teken van huidvernieuwing, en kunnen in deze dagen naar boven komen. Een positief verschijnsel dus!

Het mooie aan de level 2 acnebehandelingen bij Livaro is dat er in ieder geval nooit plakkaten vellen zullen ontstaan, zoals bij andere klinieken wel vaak voorkomt. U kunt uw werkzaamheden dus gewoon hervatten. Daarnaast zult u nauwelijks- tot niks ervaren dat bij de Medical-Grade fruitzuurpeeling omdat hier tevens een uniek Enzymatic Mask wordt toegepast. Bij de Bio Peel en Dermapen behandelingen ervaart u hooguit wat schilfertjes en droogte langs de neusvleugels, mond en wenkbrauwen. Deze zijn makkelijk weg te krijgen door de huid te voeden met de Idraplancton Crème of Total Recovery Cream.

 

 • Wat kan ik -naast de behandelingen- thuis doen aan mijn huid?

Helaas bestrijdt u acne niet door alleen behandelingen te ondergaan. Boek sneller resultaat door de huid thuis op de juiste manier te behandelen en nieuwe acne uitbraken te voorkomen, dit kan tot wel 50-70% sneller resultaat opleveren.

Deze routine zullen wij vooraf goed met u bespreken. Tevens zullen wij u hier tijdens de behandelingen mee begeleiden.