Livaro Huidspecialisme raakt bijna volgeboekt en hanteert momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten bij de volgende behandelingen: acne en losse opties zoals harsen/verven (zonder behandeling eromheen).

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?  Neem dan gerust contact op.

  • Voor telefonisch contact en Whatsapp: 06 23 26 47 89.
  • Via onderstaand boekingssysteem is het ook mogelijk om je afspraak in te plannen. Staat je favoriete tijdstip er niet bij? Bel dan even naar Livaro. Vaak zijn er meer tijden beschikbaar dan in onderstaand boekingssysteem zichtbaar is.

 

Pinnen is mogelijk.

 

U kunt begrijpen dat het erg vervelend is en tijdsverlies betekend voor ons als de klant de afspraak niet nakomt of vergeet. Hierdoor zijn wij, jammerlijk genoeg, genoodzaakt om vergeten en/of niet komen opdagen van gemaakte afspraken in rekening te brengen. Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden. Indien u uiterlijk 24u van te voren uw gemaakte afspraak annuleert of verzet zullen er geen kosten worden berekend. Indien er niet binnen de aangegeven tijdindicatie voor het annuleren van de afspraak geannuleerd is, zullen wij helaas genoodzaakt zijn om €15 door te berekenen.

24u van tevoren krijgt u altijd een afspraakherinnering per e-mail.


Afspraak maken


Bij een Anbos Schoonheidsspecialiste zit u goed
Livaro Huidspecialisme is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialisten (ANBOS). Om lid te worden van de ANBOS, moet een salon aan verschillende eisen voldoen op het gebied van vakdiploma’s, professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd in goede handen bent.