Livaro Huidspecialisme raakt bijna volgeboekt en hanteert momenteel een klantenstop voor nieuwe klanten bij de volgende behandelingen: acne en losse opties zoals harsen/verven (zonder behandeling eromheen).


Klaar met (overtollig) lichaamshaar?

Livaro verwijdert het vakkundig en hygiënisch!

Waxbehandelingen worden uitgevoerd door specialist Lisa. Je kunt volledig vertrouwen op discretie en professionaliteit. Ook fijn om te weten: je komt niemand tegen wanneer je de behandelruimte binnenkomt of verlaat.

Livaro heeft de beste en meest veilige merken in huis om je waxervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Vergeleken met andere merken wordt het risico op irritatie tot een minimum beperkt.


Kwaliteit

Een aantal punten waar onze waxsoorten aan voldoen:

Uniek! Vrij van colofonium (rosin), om allergieën te voorkomen.
✓ Uniek! Revolutionaire wax van de laatste generatie met een laag smeltpunt. Dit maakt het in combinatie met de zuivere samenstelling zelfs geschikt om gevoeligere huiden te harsen zonder hevige irritatie.
Vrij van parfum, allergenen, parabenen, sulfaten, alcohol en siliconen.
Hecht aan de haartjes, niet aan de huid.
Dierproefvrij.


Wat is harsen?

Met een harsbehandeling wordt het haar (inclusief wortel) verwijdert. Het is een tijdelijke manier van ontharen. Gemiddeld duurt het 3 tot 8 weken voordat de eerste, zachte haartjes weer terugkomen. Dit is afhankelijk van de haarcyclus. Heb je voorheen altijd geschoren? Dan zullen de haartjes in het begin sneller terugkomen. Wanneer je vaker harst, blijven de haren langer weg.

 

Doet het pijn?

Het valt mee! Bij een wax behandeling is het misschien even ‘de tanden op elkaar zetten’, maar dan is wel echt elk haartje voor een tijdje weg. En bij volgende behandelingen wordt het alleen maar fijner. Het haar komt namelijk minder snel en minder dik terug en je huid raakt gewend aan de behandeling. Door de hoge kwaliteit hars in combinatie met de beste technieken is Livaro in staat je snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.

 

Neemt de haargroei toe?

Nee, en je krijgt er ook niet meer haren door. Dat is een fabel. Alleen een je hormoonhuishouding kan hier verandering in brengen.

 

Voorafgaand aan de behandeling

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de haartjes een lengte van minimaal 0,5 cm hebben. Vermijd de dag voor de behandeling de zon en andere Uv-straling (zonnebank). Dit om onnodige irritatie te voorkomen. Na de behandelingen wordt een verlichtende, verkoelende gel aangebracht, om zoveel mogelijk irritatie te voorkomen. En: voor een zijdezacht resultaat!

 

Wat is het advies na de behandeling?

Je dient het behandelde gebied schoon te houden, en warmte en wrijving 24 uur lang te vermijden.
Dit betekent:

  • Geen heet bad of hete douche
  • Geen sauna
  • Geen zonnebank
  • Niet krabben
  • Vermijd zwemmen in chloorwater
  • Vermijd het gebruik van deodorant, lichaamssprays, poeders, lotions of andere producten tot 24 uur na de behandeling.

 

Hoe gaat een harsbehandeling in zijn werk?

Met een spatel wordt er een warme substantie aangebracht. Met behulp van een katoenen strip worden de haartjes in een snelle, vloeiende beweging verwijderd. Naast het haar worden ook dode huidcellen weggehaald, waardoor de huid na de harsbehandeling heerlijk zacht en glad aanvoelt!

 

 

Waarom harsen?
Super glad effect

Heerlijk, zachte huid
Langdurig resultaat
Geen stoppeltjes
Verwijdert alle haren, inclusief haarwortel
Geen dagelijkse scheerbeurten