medical-peel-by-toskani

De behandeling

Tijdens deze behandeling maken we gebruik van de gecombineerde peelings van het merk Toskani. Deze peelings bevatten een mix aan zuren, zijn sterk geconcentreerd en dringen door tot in de diepere huidlagen.

 Een peeling is één van de belangrijkste technieken bij het oplossen van huidproblemen en het bereiken van een gezonde en glanzende huid voor langere tijd.

 

Behandeling

€99,95 – 75 min (inclusief gratis pre-peeling t.w.v. €39,95 voor thuis)

livaro’s deep cleansing ritual | onzuiverheden verwijderen | Medical Peel by Toskani afgestemd op uw huidtype en wensen | werkstoffencocktail en verzorging op maat | cryotherapie bollen.
 
Indien gewenst: kan er ter afsluiting van de behandeling een schouder- nekmassage gegeven worden. Dit wordt vaak als prettig ervaren na een intensieve peeling. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

 

Sensatie

De sensatie van de peeling is afhankelijk van de sterkte. Over het algemeen ervaart u een licht prikkelend tot brandend gevoel, bij sterkere peelings kan het voelen als zonnebrand.

De duur van het herstelproces is afhankelijk van uw huidconditie en de sterkte van de peeling. Na de behandeling zal er enige roodheid zichtbaar zijn, soms met wat zwelling. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten, maar houdt rekening met 48 uur geen make-up, geen warme douche en geen sauna.

U dient rekening te houden met de kans dat uw huid gaat vervellen, doordat het complete huidvernieuwingsproces in gang wordt gezet. Zo bereikt u het mooiste resultaat. Ook kunnen roodheid en zwelling optreden. De vervelling begint na 2 tot 3 dagen, en houdt maximaal 7 dagen aan. Wanneer men de juiste producten gebruikt, kan het zijn dat de huid maar lichtjes schilfert en het maar kort aanhoudt. Dit is per persoon verschillend.

De eerste week na de behandeling dient u zonlicht te vermijden. Vervolgens dient u de huid nog een maand lang te beschermen tegen zonlicht.

 

Aan te bevelen bij

Livaro heeft een divers aanbod aan peelings voor de volgende indicaties:

  • Pigment
  • Photo-Aging
  • Rejuvenation / huidverjonging: rimpels, lijntjes, verlapping
  • Algehele huidvernieuwing
  • Acne

 

Toskani

 

Toskani is een bedrijf afkomstig uit Barcelona. Internationaal erg bekend, maar pas sinds kort overgewaaid naar Nederland. Alle producten zijn vanuit medisch oogpunt ontwikkeld. Toskani levert in het buitenland alleen aan artsen. In Nederland mogen ook gediplomeerde schoonheidsspecialisten, huidspecialisten en huidtherapeuten met deze hoogwaardige producten werken.

 

Al na één behandeling is het effect van de peeling zichtbaar. Maar voor een volledig resultaat kunt u het beste kiezen voor een peeling in kuurverband, ondersteunend door de juiste producten voor thuis om het optimale resultaat te behalen. De ondersteuning bestaat onder andere uit:

  • Een pre-peeling (ontvangt u gratis). Dit is een full size peeling voor thuis, welke u gedurende 2 weken vooraf, 3x per week aanbrengt als serum. Dit is verplicht om de schilfering te beperken en het resultaat te vergroten.
  • Producten voor nazorg met voedende, herstellende en beschermende bestanddelen.

dermapen-logo
partner-logo01
better-waxing-logo-tekst
logo-spa-salonnepro-wit
css-nieuw-logo-2019
toskani-wit